Möt våren & sommaren i ett par stilrena linnebyxor

I synnerhet män har ofta problem med att hitta en lämplig klädsel för underkroppen under de varmaste sommardagarna. Jeans är uteslutet då de byxorna är för varma, shorts utesluts av vissa av rent estetiska skäl - speciellt inne i städer - och andra lösningar är inte tilltalande av andra skäl. Hörde vi trekvartsbyxor? Nej, tack och lov.

Det finns emellertid ett par byxor som gör dig bättre rustad för sommaren än andra och som även har estetiska uppsidor. Ett par linnebyxor är nämligen det ultimata plagget då dels den luftiga väven andas och låter kroppsvärmen slinka ut genom fibren. Dels så är ett par linnebyxor väldigt snygga också; det är ett plagg som går att matcha mot skjorta, mot en mer elegant klädsel - loafers och en stram linnekavaj - eller genom en mer casual approach där du har en snyggare t-shirt på dig.

Linnebyxor kommer i hur många färger som helst och du kan välja passform och snitt utifrån din egen kroppsform. Kort sagt: det är ett plagg som bör placeras längs fram i garderoben så fort det första vårtecknet syns.

haremsbyxor

Linnebyxor är prisvärda

Om nu linnebyxor har så pass stora fördelar - hur kan det komma sig att de är så bortglömda? Många förknippar linnebyxor med mer alternativa livsstilar och där man som bärare förväntas vara lite mer Manana i tillvaron - surfare, bergsklättare, musiker (tänk sommarens trubadurer) och äventyrare av alla slag brukar normalt uppskatta plagget.

Tänker man efter lite så finns det en logik i det; en logik som ligger i det vi just gått igenom: linnebyxor är perfekta i solen. Det handlar alltså inte om att en surfare vill göra något typ av statement genom att bära linnebyxor - han gör det av ren bekvämlighet. Således behöver inte du vara orolig; plagget är för alla - från kontorsnissen till den vanliga snickaren som gått på sin industrisemester.

En annan fördel är priset. Ett par linnebyxor kostar normalt under 500 kronor - ibland under tvåhundra - och det gör att du med gott samvete kan investera i en rejäl uppsättning. Som vi tidigare nämnde så finns det linnebyxor i alla färger och snitt och som passar både vardag och fest. Vi skulle definitivt rekommendera dig att fylla garderoben inför sommaren.

14 Jan 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)